Avocat Corina CHILOM

Astăzi este despre copilul meu și o cale aleasă de el și susținută de profesioniști... căci până la urmă, deciziile bune se iau împreună și cu cei care contează.

 

Chiar dacă nu este un articol pur juridic, profesionalismul a ceea ce veți citi și descoperi se leagă de viața mea ca avocat, iar acest site este și despre mine, atât ca avocat, cât și ca om, pentru că înainte de a fi avocat, sunt om!

 

Povestea unui drum schimbat în frumos...

 

Octombrie, 2016

 

Andrei, 3 ani și 9 luni... în drum spre îndeplinirea dorinței copilului.  Mama îi ține discursul educativ ... profesia de avocat continuă și acasă, deh... 😁😁😁

Poveste între profesie și sport... viața îți arată că nimic nu este imposibil!

03 mai 2020

-Mami, iți dorești fotbal, trebuie să fii atent, să asculți antrenorii, să nu te superi dacă nu reușești ceva... în timp înveți...

-Da, mami! (plictisit de mine clar).

 

Ajunși la sală... copii mulți, antrenorii și ei 4-5 nici nu mai știu... Andrei, hop țop merge după prietenul lui David ( David era colegul lui de cămin, cu 2 ani mai mare, așa a fost să fie soarta lui Andrei, mereu să fie în jurul copiilor mai mari ...)

 

Antrenamentul a durat 1 oră, timp în care eu l-am urmărit cu sufletul la gura. Asculta tot, făcea exact ce i se spunea.

 

Wawwwww.... 😮😮😮 prima mea emoție în afara sălii de judecată, era acolo, în sală de sport... asta da noutate pentru mine. Urmează să aflăm dacă este acceptat... răspunsul...Dl Sebastian Noață, președintele Athletic Slatina afirmă că îl acceptă pe Andrei... și așa devine primul cel mai mic copil de la clubul de fotbal.... (avea șarm de mic 🤫😏 ).

 

Au urmat luni de acomodare, de refuz, de acceptare, de luptă interioară cu orgoliul, ambiția, încăpățânarea, însă nu am renunțat niciodată, nici eu, nici el, dar cel mai mult a contat echipa... copii, părinții, antrenorii, toți au compus un cerc de sprijin pentru micuțul meu care zâmbea mereu și refuza ce era greu... dar accepta până la urmă, căci primea recompensa cuvintelor educative, felicitările și încurajările antrenorilor clubului Athletic Slatina.

 

Apoi au început turneele... la început de câte o zi... însă a mai început ceva. Pentru noi ca familie, eu și Andrei... ceva ce ne-a schimbat viața total, pentru el fotbalul la Athletic Slatina a devenit întâlniri de fericire de 3 ori pe săptămână; pentru mine, din avocat cu emoții doar în sala de judecată, a devenit plăcerea de a vedea bucuria copilului meu și emoția unui viitor suporter care, înainte nu avea nici cea mai mică atracție față de acest sport.

 

A devenit familia noastră, familia Athletic Slatina, care a crezut în Andrei, a oferit bucurie și fericire sinceră, dar cel mai important, a oferit educație, înțelegerea regulilor, legătura de echipă, învățarea că din nimic se poate face performanță prin muncă, perseverență și plăcere, însă numai prin cunoștințele antrenorului care știe ce este necesar fiecărui copil.... dând încredere, oferind șansă, arătând când greșește, corectând și cred, cel mai important, iubindu-l ca pe propriul copil. 

 

Pentru noi, eu și Andrei, Athletic Slatina a devenit familia noastră, cu tot ce reprezintă această echipă: copii, antrenori, părinți. Am petrecut cele mai frumoase zile de naștere ale lui Andrei alături de prietenii lui, am plâns și am râs împreună, am tremurat de emoție la fiecare gol primit sau dat în poarta adversă, iar în final am rămas mama-avocat- fan Athletic Slatina...

 

Iar acum, in momente de izolare, când întâlnirea cu familia noastră Athletic Slatina nu mai este posibila, dorul ne-a dus la a juca fotbal în casa, mama – avocat (antitalent) și Andrei (fericit), că doar nu juca copilul cu peretele, nu?! :)

           

Așa am ajuns ca eu, să trec de la gestionarea dosarelor la birou și în instanță, la golurile primite de la fiul meu... normal, mama nu apără și copilul se bucură...:)

           

Am scris acest articol în ideea de a înțelege că niciodată nu știm ceea ce urmează să ne lege de străini, ce ne transformă viața și că prin incredere, răbdare, perseverență și un gram de noroc, chiar și în momente de neîncredere, sportul la Athletic Slatina a însemnat și înseamnă schimbarea unei vieți.

Mulțumesc dlui. Sebastian Noață, președintele clubului, pentru că mi-a permis să fac acest articol, dar și pentru șansa oferită fiului meu și mie. Sportul ne-a schimbat viața!

           

Iar dacă citiți acest articol și aveți curiozitate, trage-ți un ochi pe pagina de Facebook a clubului Athletic Slatina: https://www.facebook.com/AthleticSlatinaRO ... și dați like... poate cineva va avea nevoie de ei... chiar merită... schimbă vieți și destine!

 

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: 

 

https://www.corinachilom.com/ati-primit-amenzi-in-perioada-pandemiei-sars-cov---2-%28coronavirus%29-si-ca-urmare-a-masurilor-luate-in-vederea-prevenirii-raspandirii-covid---19-cum-pot-fi-anulate